неделя, 24 март 2013 г.

Съвети за това как да изглеждате стилно като Зендая

Един от най-стилните тийнейджъри в САЩ е Зендая Колман. 16-годишната актриса е известна с оживения си стил,че е много обожаван от тийнейджърите. Можете да видите някои от тези момичета облечени в мини рокли,съчетани с кубинки точно като Зендая. Това е само един от многото стилове на Дисни звездата. Тя е не само страхотна актриса, но и великолепна певеца, танцьорка и хубав стил на обличане. 

Ако искате да получите стила на Зендая прочетете модните стилове по-долу:

Блуза и бели панталони.

Този ансамбъл е нещо , което можете да носите в едно семейство или на благотворително бинго събитие. Това определено ще привлича вниманието на възрастните хора, които са заети да играят бинго и дори млади хора, които предпочитат да играят в www.foxybingo.com. Червена блуза с бели точки, съвпадащи с бели тънки панталони е нещо, което майките би искали да видят на дъщерите си, защото той е нежен и достоен цвят. 

Потник,риза,тесни дънки и пола.

На розов потник,тесни дънки,розови ботуши синя риза и поличка тя изглеждаше чудесно. 

Риза и панталони.

Подстриган панталон,който е популяризиран Зендая изглежда прекрасно. Тя съвпадаше с бяла риза и чифт маратонки Chuck Taylor.  Ако искате да изглеждате като Зендая, можете да носите черни изрязани панталони , сако и обувки на висок ток. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар